Blogg

Våga fråga och testa

Våga fråga och testa

När det kommer till att starta ett eget företag, eller om man har startat ett eget företag, så finns det tyvärr ingen första hjälpen. I och med att det är så olika för alla olika företag så går det inte riktigt att göra exakt som någon annan och det finns egentligen ingen som sitter på alla svar. Det gäller alltså att du vågar fråga andra och dig själv om råd för att du ska lyckas och komma framåt. Men det viktigaste av allt är att du vågar testa.

Ditt företag är inte likt någon annans. Så det finns ingen som vet exakt vad du ska göra för att det ska gå bra och för att du ska kunna starta ännu fler företag. Du behöver lita på processen och inse att det inte går att komma undan misstag. Alla gör vi misstag – oavsett om vi har ett eget företag eller inte. Dessa lär du dig mycket av!

Ta råd från andra

Det du kan göra när det kommer till att fråga andra är att se deras svar som råd och inte som sanning eller måsten. Ingen kan se in i framtiden och därför är det ingen som säkert kan veta vad som kommer att bli lyckat eller inte. Men det finns de som har varit i din bransch väldigt länge och som har bra koll på den.

De personerna är bra att ta råd av och lyssna på. Men inte ens de har alla svar som du kan behöva. Så länge du gör ditt bästa så kommer saker och ting lösa sig. Var vaksam med vad du gör och våga testa.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *