HEM

Välkommen!

Hej och varmt välkommen in här på sajten! Oavsett om du drömmer om att kunna starta eget eller om du redan har gjort det kan du finna mycket matnyttigt att läsa här. Fortsätt att titta runt för att finna råd, tips och annat som passar just dig.

Starta eget

Här på sajten kan du finna en hel del information om hur det är att starta eget företag oavsett vilken nisch det hör hemma inom. Du får till exempel veta mer om hur det går till, från idé till verklighet.

Startups

Du får också veta en hel del om hur startups fungerar. Kanske har du en företagsidé du vill prova? Då kan det vara bra att läsa lite mer om hur det går till att starta en sådan, hur den finansieras och så vidare.

Att blogga om företagande

Du kan också läsa lite mer i bloggen om hur det är att faktiskt driva ett eget företag. Du kan också läsa mer om hur robotar blir allt mer vanliga i vårt samhälle och om hur de kan användas inom till exempel kundtjänst med mera.

Oavsett om du känner dig låst i ditt nuvarande arbete eller om du bara känner för att prova något nytt vid sidan av kan du finna en hel del intressant här. Kanske har du och några arbetskamrater en idé som verkar bra? Då kanske en startup är något för er. Läs på lite mer så att du har full koll inför uppstarten både vad gäller bidrag och annat.