Startups

Få en lyckad start för ditt företag

Få en lyckad start för ditt företag

Alla nyblivna företagare är ivriga att komma igång, att få sin första kund och börja tjäna pengar. Det är alltid skönt att känna att man som företagare har lyckats ta det där första steget på sin resa. Samtidigt gäller det att inte ha för bråttom utan att bygga den där bra grunden som gör att du snabbt får en lyckad start för ditt företag. Med en bra grund kan du också mycket lättare skala upp din verksamhet med bra lönsamhet.

Skaffa ett bra system för dina kunder

Dina kunder är det viktiga i ditt företag och då gäller det att hitta ett bra system för att hålla översikt på dina kunder, att prioritera rätt och att bibehålla kontakten för vidare uppdrag eller sälj. Det blir mycket administration i ett företag och då gäller det att ha bra verktyg för detta.

Ett svenskt företag har tagit fram en produkt för just detta. Med Planhat som kundverktyg kan du enkelt automatisera för att skala upp. Med en kunddatahub kan du samla alla dina kunders data för att få en överblick. Du kan enkelt på ett systematiskt sätt prioritera rätt och automatisera ditt kundflöde med olika triggers. I verktygen kan du också samarbeta med dina kunder genom att dela material och kommunicera.

Integrera Planhat med dina favoritverktyg du använder i ditt företag för att få det bästa flödet. Ett urval bland de verktyg du kan integrera med redan idag är (men det finns många fler):

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *